Sorteeri:

Tiim

/

Ülesanne

Kärdla Põhikool / Kuldsed kartulid Kärdla Põhikool / Teletupsud Saue Gümnaasium / Nora Saue Gümnaasium / Daniel Saue Gümnaasium / Suitsuandur Saue Gümnaasium / Maasikad Saue Gümnaasium / Kermo lemmikud gangsterid Saue Gümnaasium / LL Püha Johannese Kool / Värvilised kustukummid Pelgulinna Gümnaasium / PelguRUUM Võru Kreutzwaldi Kool / Sipsikud Elva Gümnaasium / Elva Männikasvud Antsla Gümnaasium / Hauka arhitektid Avinurme Gümnaasium / Heiko, Ott ja Märt Avinurme Gümnaasium / Reeno ja Miina Avinurme Gümnaasium / Artur, Matthias ja Reimo Pähklimäe Gümnaasium / Der Betonmischer Pähklimäe Gümnaasium / Gelrina Pähklimäe Gümnaasium / StreamLining Pähklimäe Gümnaasium / Toxicity Pähklimäe Gümnaasium / Robotic Pähklimäe Gümnaasium / Gaudi õed Pähklimäe Gümnaasium / Kunst Pähklimäe Gümnaasium / Angelitos Lasnamäe Vene Gümnaasium / Tublid tüdrukud Lasnamäe Vene Gümnaasium / GLHF (Good luck, have fun) Lasnamäe Vene Gümnaasium / Bugs Bunny Lasnamäe Vene Gümnaasium / Workout gang Lasnamäe Vene Gümnaasium / Noorus Lasnamäe Vene Gümnaasium / Päästjad Lasnamäe Vene Gümnaasium / LVGg Soldino Gümnaasium / Tüdrukud Soldino Gümnaasium / Kassipojad Soldino Gümnaasium / Inglikesed Soldino Gümnaasium / Lendoravake Soldino Gümnaasium / Tembumehed Soldino Gümnaasium / Kakukene Suure-Jaani Gümnaasium / Mia ja Triin Põltsamaa Ühisgümnaasium / STEN Põltsamaa Ühisgümnaasium / PÜG 7b Põltsamaa Ühisgümnaasium / PÜG 7c Võru Kreutzwaldi Kool / Jane ja Helena Salme Põhikool / Team Salmekad

Ülesanne #4b: Reis kooli

Uurige kooli saabumise teekondi.

Kommenteerivad: Merlin Rehema

Merlin Rehema on liikuvusspetsialist, kes teeb koostööd erinevate ruumilise planeerimise konsultatsiooniettevõtetega ning Tallinna Ülikooli kultuurigeograafia programmi doktorant, kes on spetsialiseerunud jalgsi liikumisele ning selle toetamisele planeerimismeetmetega. Teadlasena huvitab teda linnas jalgsi liikumise kui transpordiviisi analüüsimine, kuid linnaplaneerija ja aktivistina soovib ta lisaks panustada ka paremasse linnakeskkonda. Ta lahendab linnas kõndimise probleeme nii oma doktoritöös, kui ka oma päevatöös ja läbi mittetulundusühingu Eesti Jalakäijate Liit algatuste. Lisaks on ta Tallinna Ülikoolis õpetanud ka jalakäijasõbralike keskkondade planeerimist, organiseerinud 2016. aastal  avalikku debatti Arvamusfestivalil ning jaganud meedias oma arvamusi ja teadmiseid linnatranspordi planeerimise osas .

 

 

Saue Gümnaasium / Daniel

Kommenteerivad:

Merlin Rehema

Väga lihtne lahendus, ent annab edukalt siiski kõik olulisema info edasi. Seega leidlik lahendus, mida võiks tekstiosaga edasi täiendada.


Pähklimäe Gümnaasium / StreamLining

Vladislav Podlegajev, Denis Poznyak 11.a

Пути в школу некоторых учеников гимназии.

Kommenteerivad:

Merlin Rehema

Väga huvitav joonis, oletatavasti mõnes GIS rakenduses tehtud, nagu liikuvusuuringutes järjest rohkem päriselt tehakse.
Oleks hea teada täpsemat infot, kuidas on teekonnad kaardistatud ja ka pärast kaardile lisatud ning mismoodi lapsed liikusid.


Saue Gümnaasium / Maasikad

Kristin Emili
Eloura
Herzi

Emili kodu-kool 800m
Herzi kodu-kool 1,2km (=1200m)
Eloura kodu-kool 2,4km (=2400m)
Emili elab kõige lähemal ja
Eloura elab kõige kaugemal.
Keskmine: 800m+1200m+2400m=4400m
4400m:3=1467m
Kõik tulevad tavaliselt rattaga ja harva ka jala,nt halva ilma tõttu.

Kommenteerivad:

Merlin Rehema

Tore, et olete nii aktiivsed liikujad ja hea, et olete ka eri osalejate kaugused üle mõõtnud. Huvitav oleks teada, kust teie jaoks läheb piir hea ja halva ilma vahel ja ka kas teie kooliteed osaliselt kattuvad või ei.


Pähklimäe Gümnaasium / Gelrina

Darina Šuparskaja, Angelina Varšavskaja, Maria Krenberg

igal päeval meil on vaja kooli minna ja meie jaoks see on terve reis. kas te mõtlesite sellest, et kui raske elada inimestele, kes elavad ja õpivad erinevates linnades? meie gruppi osaleja elab Narva- Jõesuus ja iga päev tuleb Narvasse, kooli. igal inimesel on oma tee mitte ainult koolis, vaid ka elus ja igaüks ise valib oma teed.

Kommenteerivad:

Merlin Rehema

Hea kaart! Saan aru, et liigute enamasti autoga, vähemalt Narva-Jõesuust tulija? Võite mõelda lisaks ka näiteks kuidas teie teekonnad mõjutavad meeleolu koolis.


Saue Gümnaasium / LL

17.jaanuar- tee alla kilomeetri, vihmane ilm, asfald tee, vastu tuli 16 inimest.

Kommenteerivad:

Merlin Rehema

Väga huvitav, et oled loendanud ka vastu tulevaid inimesi! Kas teed seda alati? Kui ei, siis kas seekordne kooli minek tundus ka kuidagi teistsugune (kiirem, aeglasem, huvitavam vms)?


Oled jõudnud lehekülje lõppu.

Lehekülge ei leitud, vabandame!