Sorteeri:

Tiim

/

Ülesanne

Kärdla Põhikool / Kuldsed kartulid Kärdla Põhikool / Teletupsud Saue Gümnaasium / Nora Saue Gümnaasium / Daniel Saue Gümnaasium / Suitsuandur Saue Gümnaasium / Maasikad Saue Gümnaasium / Kermo lemmikud gangsterid Saue Gümnaasium / LL Püha Johannese Kool / Värvilised kustukummid Pelgulinna Gümnaasium / PelguRUUM Võru Kreutzwaldi Kool / Sipsikud Elva Gümnaasium / Elva Männikasvud Antsla Gümnaasium / Hauka arhitektid Avinurme Gümnaasium / Heiko, Ott ja Märt Avinurme Gümnaasium / Reeno ja Miina Avinurme Gümnaasium / Artur, Matthias ja Reimo Pähklimäe Gümnaasium / Der Betonmischer Pähklimäe Gümnaasium / Gelrina Pähklimäe Gümnaasium / StreamLining Pähklimäe Gümnaasium / Toxicity Pähklimäe Gümnaasium / Robotic Pähklimäe Gümnaasium / Gaudi õed Pähklimäe Gümnaasium / Kunst Pähklimäe Gümnaasium / Angelitos Lasnamäe Vene Gümnaasium / Tublid tüdrukud Lasnamäe Vene Gümnaasium / GLHF (Good luck, have fun) Lasnamäe Vene Gümnaasium / Bugs Bunny Lasnamäe Vene Gümnaasium / Workout gang Lasnamäe Vene Gümnaasium / Noorus Lasnamäe Vene Gümnaasium / Päästjad Lasnamäe Vene Gümnaasium / LVGg Soldino Gümnaasium / Tüdrukud Soldino Gümnaasium / Kassipojad Soldino Gümnaasium / Inglikesed Soldino Gümnaasium / Lendoravake Soldino Gümnaasium / Tembumehed Soldino Gümnaasium / Kakukene Suure-Jaani Gümnaasium / Mia ja Triin Põltsamaa Ühisgümnaasium / STEN Põltsamaa Ühisgümnaasium / PÜG 7b Põltsamaa Ühisgümnaasium / PÜG 7c Võru Kreutzwaldi Kool / Jane ja Helena Salme Põhikool / Team Salmekad

Ülesanne #6: Eskiis

Visand kooliruumi ümberkujundamisest.

Kommenteerivad: EKA arhitektuuriteaduskonna tudengid

 

Eesti Kunstiakadeemia arhitektuuri ja linnaplaneerimise õppekavalt kaasa löövad aktiivsed tudengid on teise kursuse üliõpilane Karl Erik Miller ning magistrandid Merilin Kaup, Elina Liiva, Margus Tammik ja Ann Kristiin Entson, vilistlased Eva-Liisa Lepik ja Liisa Valdmann, kes täiendavad end magistriõppes kunstihariduse ja muinsuskaitse vallas.
Sisearhitektuuri erialalt annavad õpilastele tagasisidet teise kursuse tudengid Regina Kaasik, Celine-Cathy Raaga ning kolmanda kursuse üliõpilane Andrea Miku. Lisaks Karolin Kaup, kes on eriala vilistlane ning koordineerib Kooliruum’20 programmi.

Pähklimäe Gümnaasium / Gelrina

Maria Krenberg
Darina Šuparskaja
Angelina Varšavskaja

See raamatukogu peab olema avar ja hele. Siin on suured aknad ja hea õhk. Raamatukogu on jagadud kaheks tsooniks: esimene tsoon on nendele kes teevad gruppitööd, aga teine tsoon on nendele kes eelistavad iseseisvalt õppida. Siin on ka piisavalt arvuteid ja mugavaid diivaneid.
Väga tore idee, et siin on telefonikastid. Nad on loodud selleks, et inimesed võiksid rahulikult telefoniga rääkida.
Loodame et selles raamatukogus on väga mõnus õhkkond.


Saue Gümnaasium / Suitsuandur

Markus-Kusti Sonist


Pähklimäe Gümnaasium / StreamLining

Vladislav Podlegajev, Denis Poznyak

eskiis


Avinurme Gümnaasium / Artur, Matthias ja Reimo

Reimo, Artur, Matthias

Valisime kooli ruumi ümber kujundamiseks aula.Tihti toimuvad siin loengud ,mis kestavad vähemalt tund aega ning mis tõttu väsib keha istumast.Et loenguid mugavam kuulata oleks ,otsustasime ,et paneksime tavaliste toolide asemele massažitoolid.Aula lõppu paneksime ka veejahuti ,juhul kui keegi juua tahab.


Pähklimäe Gümnaasium / Gaudi õed

Jana Ilina
Anastassia Bobõleva
Eva Berzin

See on meie eskiis


Oled jõudnud lehekülje lõppu.

Lehekülge ei leitud, vabandame!